Spaargeld en pensioen laten groeien middels investeren met IGN Vastgoed

Spaargeld wordt steeds minder waard door inflatie. Alle uitgaven die we doen zijn duurder geworden, voor boodschappen betaal je steeds meer. Dit is te wijten aan onder meer de stijging van brandstof en schaarste. Ook voor andere uitgaven zoals het aanschaffen van een nieuwe auto betaal je tegenwoordig veel. Tel daarbij het verlies aan geld op door de negatieve rente. Het spaargeld dat je hebt is dus minder waard. Daarom is een investering de beste keuze als je jouw vermogen wilt laten groeien. 

Investeren is daarnaast een verstandige keuze om je pensioen aan te kunnen vullen. Beleggen in vastgoed overtreft andere vormen van pensioensparen. Het is een betrouwbare vorm van een investering die in de loop van de tijd de perfecte aanvulling van je pensioen kan zijn. Grond heeft een hoog rendement en is zeer betrouwbaar. Je kunt zelf projecten zoeken of vastgoed investeren via een organisatie. Het voordeel van een organisatie is dat zij bekend zijn met het aan- en verkopen van stukken grond die strategisch gelegen zijn. Daarnaast kunnen zij makkelijker percelen vinden die veel opleveren. Je kan kiezen om grond snel te verkopen of juist te wachten op een hoger bod. Mocht je via een organisatie een perceel kopen dan zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk. Zo kunnen zij alles voor je regelen of helpen bij het afwegen van deze keuzes. Omdat organisaties als IGN Vastgoed ervaren zijn binnen vastgoed investment zal je altijd het beste rendement uit een project halen. 

Investeren in pensioenopbouw

Je kunt verschillende redenen hebben om je pensioen aan te willen vullen. Je hebt te weinig pensioen opgebouwd of wil graag rianter kunnen leven. Het opbouwen van pensioen is lastiger als je van werkgever hebt gewisseld of een tijdje in het buitenland hebt gewoond. Wanneer je als zzp'er hebt gewerkt komt het ook voor dat je te weinig op hebt kunnen bouwen. Dit zijn allemaal verschillende redenen om je te gaan verdiepen in een betrouwbare manier om je pensioen aan te vullen. Als je wel een vermogen hebt opgebouwd kan je daar een deel gaan investeren. Stel je toekomst veilig door een betrouwbare manier van investeren. Kies voor het investeren in grond via een ervaren organisatie. Zo voorkom je nare verrassingen en maak je optimaal gebruik van je spaargeld. Ook is het mogelijk om een grondscan uit te laten voeren! 

IGN Vastgoed ervaringen

IGN Vastgoed heeft jarenlang ervaringen in het beleggen van verschillende stukken grond. Percelen met verschillende soorten bestemmingsplannen worden zorgvuldig uitgezocht. IGN Vastgoed ervaringen zijn dan ook zeer positief. De organisatie kijkt naar stukken grond waarbij een nieuw bestemmingsplan op de loer ligt. Hierdoor zal het stuk grond die je koopt in de loop van de tijd aantrekkelijker worden. IGN Vastgoed ervaringen laten dan ook zien dat binnen een aanzienlijke tijd bedrijven of gemeentes op het stuk grond bieden. 

IGN Vastgoed is op de hoogte van alle lopende projecten en mogelijkheden voor het opkopen van grond. Omdat IGN Vastgoed jarenlange ervaringen heeft binnen hun vakgebied, kan zorgvuldig gekeken worden naar de projecten die gerealiseerd gaan worden. Daarnaast kan ook goed gekeken worden naar de projecten die het meest rendabel zijn. Indien je zelf projecten zoekt kan het voorkomen dat je soms jarenlang moet wachten op resultaat. Het komt ook voor dat projecten gewijzigd worden. Hierdoor kan de situatie ontstaan dat je een perceel gaat verkopen zonder aantrekkelijke winst. IGN Vastgoed ervaringen laten zien dat de meest winstgevende percelen aan- en verkocht worden. 

Zelf investeren in vastgoed of via een organisatie

Bij het investeren in vastgoed komt veel kijken. Het is belangrijk dat je de markt goed kent. Vergaar kennis over de huidige markt en inventariseer risico's door riskante projecten te ontlopen. Dit is een reden om samen met een organisatie naar grond te kijken zodat ze jou kunnen voorzien in advies. Ga jezelf verdiepen, kijk dan naar soorten percelen, soorten panden en heb kennis van grond. Het is tevens belangrijk om kennis te hebben van het beleid en bestemmingsplannen van gemeentes. Percelen waarbij een bestemmingsplan gewijzigd gaat worden zijn de interessante percelen die veel kunnen opleveren. Kies daarbij het stuk grond met in gedachten een korte- of lang termijn investering. Als je geen tijd wil besteden aan het uitzoeken en inlezen van alle informatie die bij het investeren komt kijken of wanneer je graag een extra paar ogen wilt, dan is investeren via een organisatie een goede keuze. Organisaties zoals IGN Vastgoed hebben ervaring op al deze gebieden en kunnen je voorzien van goed advies. Laat alles aan IGN Vastgoed over of ga samen met IGN Vastgoed ervaring opdoen in het investeren van je (eerste) stuk grond. 

Wanneer begin je met investeren via IGN Vastgoed

Investeren is een aantrekkelijke keuze om spaargeld die tegenwoordig niks oplevert te laten groeien. Door inflatie is je geld minder waard, waardoor de keuze voor investment de beste keuze is. Bij bijvoorbeeld een lage pensioenopbouw kan een aanvulling ook wenselijk zijn. Dan is het investeren van een deel van je vermogen een goede mogelijkheid om je pensioen aan te vullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerder te stoppen met werken. Als je eenmaal genoeg geld kan investeren in meerdere projecten dan is dit zeker realistisch. Bij de verkoop van jouw grond kan het geld met het daarbij behaalde rendement zeker een welkome aanvulling zijn. Om je hierbij te helpen kan je IGN Vastgoed inschakelen. IGN Vastgoed ervaringen laten zien dat de projecten die ze aanbieden zeer rendabel zijn. Omdat grond altijd na verloop van tijd opgekocht wordt, heb je nooit omkijken en zorgen over een project. De ervaring met IGN Vastgoed laten zien dat ze alles voor je kunnen uitvoeren waardoor je geen tijd en energie hoeft te besteden aan alles omtrent vastgoed investment. Je bent eigenaar van je eigen perceel en beslist over het moment dat het verkocht wordt. Door dit via IGN Vastgoed te doen hoef jij je niet bezig te houden met alle administratie rondom het project.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *