letsel door verkeersongeval
Financieel

Lichamelijk letsel door een ongeval

Het is niet altijd direct duidelijk wat letselschade door verkeersongeval voor impact kan hebben op je lichamelijke gesteldheid. Een tijd later kan er precies zichtbaar worden wat er eigenlijk is gebeurd, je kunt ernstige klachten overhouden aan bijvoorbeeld je nek door het verkeersongeval. Hierdoor is het mogelijk dat je bepaalde bewegingen of nog erger je dagelijkse werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren. Je hoeft je niet te bedenken dat dit financieel en geestelijk een enorme klap is voor je toekomst.

letselschade door verkeersongeval

Wie is aansprakelijk voor de schade?

Er moet eerst worden vastgesteld wie nu eigenlijk aansprakelijk is voor de schade die je hebt opgelopen. Omdat sap letselschade advocaten ook hun eigen gereedschappen hebben om dit vast te stellen hoef je niet perse een proces verbaal te hebben van het ongeval. Natuurlijk helpt het wel mee om letselschade door verkeersongeval eenvoudiger vast te stellen wie er aansprakelijk is. Waarschijnlijk zal er een deskundige in opdracht van de rechter een verkeersongevallenanalyse uitvoeren. Hierdoor komen de ware feiten van het verkeersongeval naar boven.

letselschade door verkeersongeval

Schadestaat voor de verzekeraar

Sap letselschade is een professionele organisatie van advocaten. Wanneer duidelijk is dat de tegenpartij aansprakelijk is voor het letsel wat jij opgelopen hebt moet er een soort verslag komen. In dit verslag, ook wel staat genoemd staat precies aangegeven wat je mankementen zijn en waaruit deze bestaan. Hierin wordt precies de schade bijgehouden, ook op financieel gebied uiteraard. Deze letselschade door verkeersongeval staat wordt ook gestuurd naar de medisch adviseur van de verzekeraar, die beoordeeld met welke gevolgen voor jou van toepassing zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...