Is het tijd voor een huurincasso?

Toen wij te horen kregen dat wij een forse erfenis zouden krijgen, hebben wij gekeken hoe wij dit geld goed konden besteden. Wij zijn beide zelfstandigen zonder personeel en wij wilden daarom graag zorgen dat wij dit geld konden gebruiken voor ons pensioen. Wij wilden daarom graag een huis kopen dat wij konden verhuren zodat wij een mooie extra inkomstenbron zouden hebben. Wij hebben toen gekeken hoe wij dit konden regelen. Om een lang verhaal kort te maken: wij hebben een prachtig huis gekocht en dat konden wij al heel snel verhuren. Wij meenden dat wij nu alles goed geregeld hadden, maar al snel bleek dat de huurder een louche type was. Hij betaalde heel vaak de huur niet of hij betaalde veel te laat. Daar ging ons geld en wij wilden daarom graag een huurincasso laten uitvoeren. Wij hadden geen zin om heel lang op ons geld te moeten wachten want wanneer hij weg zou gaan, zouden wij naar ons geld kunnen fluiten. Wij hebben gekeken waar wij een goede huurincasso konden vinden want wij wilden zeker zijn dat wij hem op de juiste manier onder druk zouden zetten. Wij konden hem namelijk niet zomaar uit de woning zetten dus een huurincasso was eigenlijk de enige manier om te zorgen dat wij ons geld zouden krijgen. Wij zijn toen gaan kijken hoe wij een huurincasso konden uitvoeren en wij hebben gezien dat wij naar de site billincasso.nl moesten gaan. Deze mensen kunnen je helpen wanneer je een huurincasso wilt laten uitvoeren en ik ben daarom alles over de huurincasso op de site van dit kantoor door gaan nemen. Ik kan u zeggen dat ik al heel snel heel enthousiast was over de mogelijkheden van dit kantoor en ik wilde daarom ook graag een keer met hen in overleg gaan. Ik wilde graag weten hoe zij mij van dienst konden zijn en wanneer zij konden beginnen met de huurincasso. Ik heb toen te horen gekregen dat zodra ik hen opdracht zou geven, zij voor mij aan het werk zouden gaan met de huurincasso. Dat was exact wat ik nodig had, dus ik ben heel blij dat ik besloten heb om met billincasso.nl te gaan werken.

Dit kantoor verzorgde mijn huurincasso

Ik ben blij dat ik deze mensen in de arm genomen heb want ik heb gemerkt dat wanneer je hen inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat je huurincasso goed uitgevoerd wordt. Ik had er zelf geen omkijken naar en dat gaf mij ook veel rust. Mocht u ook een huurincasso willen laten uitvoeren, dan raad ik dit kantoor sterk aan want ik heb gezien dat men mij hier heel goed kon helpen.

Wilt u meer weten?

Ik heb uiteindelijk het geld gekregen dat wij nog moesten ontvangen en de huurder betaalt nu ook bijna altijd op tijd. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit kantoor geholpen
  • Wij zijn zeer tevreden over hoe onze huurincasso is gegaan
  • Wij merken dat de huurder nu veel sneller betaalt

Kijk ook nog even op billincasso.nl om te zien wat men nog meer voor u kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *